Projectleider Grond & Bouwstoffen

BBL Bodem en milieu

Medewerker Projectadministratie

Projectmedewerker Bodem 

(junior) Veldwerker

Voor meer informatie over werken bij Certicon of over deze specifieke functie verwijzen we je graag naar:
https://werkenbijcerticon.nl 

 

 

Vacature BBL Bodem en milieu

Helicon MBO Velp, VKB en VVMA slaan de handen ineen en bieden de opleiding Bodem en milieu BBL (niveau 4) aan. Dat betekent dat jij als student kunt werken bij een erkend opleidingsbedrijf (bijvoorbeeld één van de VKB of VVMA leden) en één dag in de week naar school gaat bij Helicon MBO Velp.

Wie kan meedoen?

Heb jij interesse voor bodem, bouwstoffen en milieu? Kun je goed in teamverband werken, maar ben je ook zelfstandig? Werk je graag in de buitenlucht en wil je intern opgeleid worden en doorgroeien? Zoek je een garantie op een werkplek met de benodigde scholing op maat? Dan willen we graag met jou verder. Ons werkveld is heel Nederland, dus een rijbewijs is van belang.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze BBL opleiding kan je direct bij ons aan de slag en ga je een dag in de week naar school. Je leert zowel in de opleiding als door het werken in de praktijk om veldonderzoek uit te voeren. Hierbij leer je hoe je (hand)boringen uitvoert en peilbuizen plaats voor grondwateronderzoek, hoe je monsters neemt van bodem en grondwater, en de opgeboorde bodem moet beschrijven. Je zorgt dat de verzamelde gegevens worden ingevoerd in de computer en maakt eenvoudige kaartjes van het onderzoeksgebied.
 

Certicon is specialist in grond en bouwstoffen voor de zakelijke markt en willen jou daarvoor opleiden. Onze klanten zijn aannemers, overheden en projectontwikkelaars met verschillende soorten projecten, zowel op het land als op het water. De werkzaamheden zijn handmatig, maar kunnen ook met een mechanische boorstelling of met behulp van een kraantje uitgevoerd worden als je daarvoor vaardigheden hebt.

 


 

 


Helicon MBO Velp

De opleidingen heeft een doordachte opbouw, waardoor studenten via logische leerlijnen worden klaargestoomd voor het werkveld. Denk hierbij aan excursies, projecten en lessen die in elkaar overvloeien en ieder jaar een stukje uitdagender worden. Dankzij de goede banden met het werkveld heeft iedere opleiding excursies, zodat je veel in de praktijk leert. Tijdens de BBL- opleiding krijg je 40 weken per jaar één dag in de week 6 uur les. Daarnaast moet je rekenen op 3 tot 6 uur per week zelfstudie. Je werkt minimaal 3 dagen per week.

Meer weten over onze opleiding Bodem en milieu BBL? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Opleiding in kernwoorden:

Veldtechnicus bodem en milieu
MBO niveau 4, Beroepsbegeleidende leerweg (BBL), crebo: 25581

De opleiding duurt drie jaar. In het eerste jaar wordt vooral de theorie behandeld die nodig is om de student (na 200 dagen werk) te kunnen certificeren voor de noodzakelijke BRL’s (beoordelingsrichtlijnen). Ook andere thema’s met betrekking tot veilig werken zijn bewust opgenomen in het eerste studiejaar waardoor het mogelijk is dat de student zo snel mogelijk echt aan het werk kan.

Naast het leren op school wordt er geleerd tijdens het werk. Dit betekent dat er tijdens het werk geoefend wordt met de vaardigheden en werkzaamheden die aan het eind van de opleiding beheerst moeten worden. Een praktijkopleider begeleidt daarin.
 

 

 

 

    

SNEL EN VAKKUNDIG


Naast kwaliteit is ook snelheid een belangrijke factor. Certicon kent de markt en de belangen en is gewend om onder tijdsdruk te opereren.
Voor klanten waarbij dit van belang is maken wij  een raamcontract met een spoed-optie zodat u snel bediend wordt.

©2019 Certicon