Vacature (Junior) Veldwerker Bodem

Certicon is altijd op zoek naar de juiste persoon als aanvulling op ons team. Op dit moment hebben we plaats voor een

Junior Veldwerker Bodem

Functiebeschrijving:

Trekt een zelfstandige functie in de buitenlucht jou aan? Wij kunnen jou opleiden tot veldwerker voor bodemonderzoeken. Als veldwerker ga je je bezighouden met het nemen van monsters op het land en in het water, het uitvoeren van bodemonderzoeken, het uitvoeren van metingen en het maken van veldtekeningen.

Tijdens een inwerk- en opleidingsperiode ga je meteen op pad met een ervaren collega. Zo kan je bij ons certificaten halen voor de BRL SIKB 1000 (monsterneming voor partijkeuringen) en BRL SIKB 2000 (veldwerk milieuhygiënisch bodem- en waterbodemonderzoek). Met een certificaat ga jij, met een van onze goed ingerichte veldwerkbussen, zelfstandig en/of met je collega’s de werkzaamheden uitvoeren. Je houdt contact met de projectleiders op kantoor en je registreert de gegevens op een veldcomputer.

Wat vragen we van jou?

Onze ideale kandidaat herkent zichzelf in de volgende eisen:

  • Je houdt van werken de buitenlucht.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je beschikt bij voorkeur over een LBO of MBO opleiding (richting landbouw, weg- en waterbouw of milieutechniek), maar dit is geen vereiste.
  • Je bent betrouwbaar en klantgericht.
  • Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in het midden van het land.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je uitdagend en afwisselend werk met de mogelijkheid veel te leren. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's. Naast passende arbeidsvoorwaarden krijg je verder waar nodig aanvullende cursussen. 

Solliciteren / meer informatie:

Heeft dit je interesse gewekt of wil je meer weten? Bel dan met Koos Berghuis, telefoonnummer 0318 - 545 000


Of stuur je bericht met motivatie en curriculum vitae naarOok als je veel ervaring hebt als veldwerker of als projectleider en ons bedrijf spreekt je aan, dan nodigen we je van harte uit,  zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

NB. acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

CERTICON KWALITEITSKEURINGEN BV

Wij zijn een milieuadviesbureau, gespecialiseerd in bodem. Wij doen (water)bodemonderzoeken, partijkeuringen grond & bouwstoffen, mechanische boringen, asfaltboringen, landmeten en begeleiding van saneringen. Ons kantoor staat in Ede. We werken door heel Nederland en soms in Duitsland of België.

Betrouwbaarheid en kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij zijn al meer dan 20 jaar een solide bedrijf met ervaren veldwerkers en projectleiders. Onze opdrachtgevers zijn aannemingsbedrijven, grondbanken, grote adviesbureaus, gemeenten en waterschappen.

    


SNEL EN VAKKUNDIG


Naast kwaliteit is ook snelheid een belangrijke factor. Certicon kent de markt en de belangen en is gewend om onder tijdsdruk te opereren.
Voor klanten waarbij dit van belang is maken wij  een raamcontract met een spoed-optie zodat u snel bediend wordt.

©2019 Certicon